Tips & updates overzicht

De kluis van Werkplan is gekraakt

Door Nina, 31-05-2019

Afgelopen woensdag was de ontknoping van Kraak de Kluis. Live op Facebook was te zien hoe Youtuber Sven van der Meulen een aantal deelnemers belde en dat Vera uiteindelijk de gelukkige was. Zij krijgt binnenkort €1.000 (extra) vakantiegeld bijgeschreven.

Een heleboel mensen wisten we vier weken lang in de greep te houden met Kraak de Kluis. Vier weken lang kregen zij via social media en Whatsapp vragen voorgeschoteld waarmee ze stukjes code konden verzamelen. Nu Kraak de Kluis is afgelopen, hebben we alle antwoorden op een rijtje gezet. Kijk vooral even hoe dichtbij (of ver weg) je zat!

1. Timmerman, Tandarts, Conducteur

2. 44 e's in de intro op de website van Baanbooster

3. Rob verdient €12 per uur

4. De verschillen zaten hier:

En tot slot zijn alle Werkplanners bij elkaar 539 jaar. Maar liefst 5 (!) deelnemers hadden dit antwoord goed. Vera was de derde in de rij en wist de goede code te geven en daarmee de kluis te openen. 

 

Telefoonnummers

De simkaart is inmiddels vernietigd en alle telefoonnunmmers zijn gewist. Dit uit privacy overwegingen. We zijjn ook niet meer te bereiken op het Kraak de Kluis telefoonnummer. Wie weet komt Kraak de Kluis volgend jaar weer terug. Schroom dan niet om weer mee te doen!

"

Wie weet komt Kraak de Kluis volgend jaar weer terug.