Tips & updates overzicht

De kracht van dromen - laatste ronde

Door Nina, 26-09-2018

Het derde kwartaal zit er bijna op, dat betekent dat Werkplan weer een uitzendkracht blij heeft gemaakt met 250 euro. Een lekker bedrag om bij te dragen aan een droom of wens. De winnaar blijft dit keer anoniem. Wij wensen hem of haar veel geluk.

Wil jij ook kans maken op 250 euro? Het laatste kwartaal gaat van start en eind december maken we de allerlaatste winnaar bekend. Het mag van alles zijn hè! Een langgekoesterde wens, droom, hobby.. Iets voor jezelf of voor iemand anders. Privé of werkgerelateerd. Grappig, origineel, verdrietig, creatief, noodzakelijk; wat jouw wens of droom ook is, als je 'm met een goede motivatie instuurt kun je zomaar kansen maken op 250 euro. Dus klim in de pen of neem een video op en stuur jouw wens of droom vóór 19 december in (mijndroom@werkplan.nl). Eind december maken we de laatste winnaar bekend.

Voorwaarden

• Medewerkers en familieleden van medewerkers van Werkplan zijn uitgesloten van deelname.

• De 250 euro wordt niet contant uitbetaald. Werkplan betaalt de droom of wens (dan wel van tevoren, dan wel achteraf door het inleveren van een bonnetje/ de bonnetjes).

• Deelname gebeurt anoniem, tenzij de winnaar toestemming geeft aan Werkplan om over zijn/haar droom te publiceren.

• Alleen uitzendkrachten en payrollers van Werkplan mogen dromen inzenden en maken kans om hun droom uit te laten komen.