Kraak jij de kluis?

Op woensdag 8 mei gaat Kraak de Kluis van start. Dit spannende, vierweken durende spel kan jou zomaar €1.000 (extra) vakantiegeld opleveren. Kans maken? Doe dan mee!

De komende vier weken wordt er elke week (vier keer in totaal dus) een vraag gesteld, op deze pagina, onze social media en via Whatsapp. Weet jij de antwoorden, dan verzamel je elke week 2 cijfers voor de totale 8-cijferige kluiscode. Op 28 mei wordt de laatste vraag gesteld en kun je de complete code in je bezit hebben. 

Het spel:

1. App 'Ik doe mee!' naar 06-107 433 47 (dit kan op ieder moment, ook als het spel al even bezig is. Je kunt dan met terugwerkende kracht antwoorden geven op de vragen).

2. In week 19, 20, 21 en 22 plaatsen wij elke woensdag om 12.00 (en de laatste keer op dinsdag 10.00) een vraag op deze pagina en onze sociale media. De vraag kun je ook via Whatsapp krijgen, als je je aangemeld hebt.

3. Weet jij de vraag te beantwoorden, dan app je jouw antwoord naar ons Kraak de Kluis nummer: 06-107 433 47 (alleen via Whatsapp). Je krijgt vervolgens van ons een stukje code. Of dit stukje code goed is, ligt eraan of jij het goede antwoord ingezonden hebt. In ieder geval goed bewaren dus.

4. Na vier weken heb je 4 stukjes code, en misschien wel de complete juiste code in handen om de kluis te kraken. Om de kluis te kunnen kraken, moet je jouw complete kluiscode appen en nog een allerlaatste vraag beantwoorden. Deze vraag bepaalt wie als eerste de kans krijgt om de kluis te openen.

5. Het kraken van de kluis gebeurt, live op social media gestreamd, op woensdagavond 29 mei om 20.00. Houd deze datum en tijd dus alvast vrij in jouw agenda.

Stay tuned. Woensdag 8 mei om 12.00 begint het spel en krijg je de eerste vraag. Succes!

Vraag 1 KLIK HIER
Vraag 2 KLIK HIER
Vraag 3 KLIK HIER
Vraag 4 KLIK HIER


Spelregels en voorwaarden

• medewerkers van Werkplan en familieleden zijn uitgesloten van deelname.
• voor de rest geldt dat iedereen mee mag doen. Ook mensen die niet als uitzendkracht voor Werkplan Uitzendbureau werken.
• het doorgeven van antwoorden gebeurt alleen met Whatsapp. Eventuele hints ontvangen gebeurt eveneens enkel via Whatsapp. Voor dit spel dien je dus Whatsapp op je telefoon geïnstalleerd te hebben.
• 8 mei, 15 mei, 22 mei om 12.00 en 28 mei om 10.00 plaatsen we een vraag op deze pagina, onze sociale media en via Whatsapp als je je opgegeven hebt.
• je mag elke week 1 antwoord appen naar 06-107 433 47. Je ontvangt dan een stukje code.
• de laatste vraag ontvang je 28 mei om 10.00. Je hebt tot 29 mei 12.00 de tijd om een antwoord te sturen via Whatsapp.
• bij de laatste vraag ontvang je eveneens een benaderingsvraag. Deze benaderingsvraag dient ook voor 29 mei 14.00 beantwoord te worden. Degene die het dichtst bij het antwoord op deze vraag zit, mag als eerste een poging doen om de kluis te kraken. Daarna degene die op één na het dichtstbij zat, etc.
• indien er meerdere juiste antwoorden worden gegeven op de benaderingsvraag mag diegene die het snelste deze heeft gegeven als eerst proberen de kluis te kraken.
• je kunt alleen kans maken op de €1.000 als je zelf (dus niet iemand in jouw naam) op woensdagavond 29 mei een poging doet om de kluis te openen.
• de vragen blijven allemaal op deze pagina staan. Je kunt dus ook halverwege mei nog instappen en meedoen.
• door een extra opdracht uit te voeren kun je tijdens het spel hints ontvangen via Whatsapp.
• de winnaar ontvangt geen cashgeld, maar een cheque. Het bedrag wordt zo snel mogelijk overgemaakt. Je dient dus in het bezit te zijn van een rekeningnummer.
• via Whatsapp ontvang je de vragen en eventuele hints, kun je jouw antwoorden opgeven en ontvang je stukjes code. Het Whatsapp-nummer wordt niet voor andere correspondentiedoeleinden gebruikt.
• in het kader van de AVG worden je telefoonnummer en eventuele andere persoonsgegevens niet opgeslagen en ook niet voor andere doeleinden ingezet.
• Werkplan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving deze spelvoorwaarden, overige voorwaarden, informatie en/of de prijs of prijzen te wijzigen of de Actie voortijdig te beëindigen, zonder dat Werkplan daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers.
• de eventuele verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van de winnaar. 
• Werkplan besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van Kraak de Kluis. Desondanks is het mogelijk dat de verstrekte informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele druk-, spel-, zet- of andere fouten in door Werkplan openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen Werkplan niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Werkplan in het leven roepen.

"

Stay tuned. Woensdag 8 mei om 12.00 begint het spel en krijg je de eerste vraag. Succes!