Tips & updates overzicht

Gezocht: drie figuranten (m/v)

Door Nina, 23-09-2019

Heb jij altijd al eens in een video willen figureren? Dan is dit je kans! Voor de nieuwe tak van Werkplan, Werkplan in Beweging, gaan wij een video maken en daarvoor zoeken we een aantal figuranten. Uiteraard is er een vergoeding beschikbaar.

Wat is de bedoeling? Op woensdag 9 oktober gaan we 's middags het winkelend publiek in Zwolle filmen. Tussen het winkelend publiek staan drie mensen die er een beetje somber bij staan. Dit zijn namelijk mensen die niet meer helemaal happy zijn met hun werkplek. Boodschap van de video: Werkplan kan deze mensen helpen.

Als je je aanmeldt als figurant ben jij straks één van die mensen in het winkelend publiek. Je hoeft dus niet te acteren. Een klein beetje inlevingsvermogen is wel prettig. Al bij al zal het klusje nog geen uur duren. Wij stellen daar tegenover een vergoeding van 25 euro, zo in het handje.

De video gaan we gebruiken ter promotie van Werkplan in Beweging. De video zal dus af en toe op social media langs komen. Je hoeft verder echter niet bang te zijn dat je je gezicht op allerlei plekken tegen gaat komen. De verspreiding blijft beperkt. Je komt ook niet op tv of in de bioscoop.

Dus in het kort

• we zoeken drie figuranten. Mannen en vrouwen, vanaf 25 jaar.
• de opname vindt plaats op woensdagmiddag 9 oktober (tijd wordt later bekend gemaakt).
• de locatie is de binnenstad van Zwolle.
• de vergoeding voor 1 uur 'werk' is 25 euro, zo in het handje (plus eventueel reiskostenvergoeding).
• aanmelden kan door te mailen naar nina@werkplan.nl (stuur je een foto mee?).
• je mag ook met meer mensen aanmelden.