Tips & updates overzicht

Nieuwe zorgverzekering afsluiten? Korting!

Door Stefano, 29-11-2018

Het einde van het jaar is in zicht. Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering? Blijf je bij de huidige of stap je over? Als je wilt overstappen, bekijk dan ook zeker de pakketten van Zilveren Kruis Achmea eens. Via Werkplan krijg je namelijk korting op de basis- en aanvullende verzekeringen.

Voordeeltje voor medewerkers

Omdat wij als uitzendonderneming zijn aangesloten bij brancheorganisatie NBBU kunnen we gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea. En door dit collectieve contract kunnen werknemers/ uitzendkrachten van Werkplan een mooi voordeeltje meepakken. Het voordeeltje houdt in dat je op de basisverzekering 7,5% korting krijgt en op aanvullende verzekeringen zelfs 12,5% korting. Op de website van het Zilveren Kruis kun je de pakketten bekijken en vergelijken.

 

Afsluiten die verzekering?

Kies je ervoor om een verzekering met collectiviteitskorting af te sluiten, volg dan dit stappenplan om jouw premie te berekenen:

1. Ga naar de website van het Zilveren Kruis en klik bij ‘Verzekeringen’ op ‘Premie berekenen’. Of druk meteen op deze link.

2. Vul jouw geboortedatum in en dat van een eventuele partner en kind(eren). Vervolgens typ je bij ‘Uw collectiviteit’ NBBU in. Er verschijnen twee opties: ‘Flex personeel in Amersfoort’ en ‘Vast personeel in Bilthoven’. Als uitzendkracht kies je voor de optie ‘Flex personeel in Amersfoort’.

3. Er verschijnt een nieuwe pagina met de pakketten. Hier maak je jouw keuze voor het type basispakket en optionele aanvullende verzekeringen. Rechts staat de premie die je maandelijks gaat betalen, “inclusief €xx,xx korting via NBBU flex personeel”. 

4. Ben je eruit? Druk dan op 'Ja, ik wil dit zorgpakket'.

 

Uiterste overstapdatum

Een nieuwe verzekering afsluiten kan tot uiterlijk 31 januari 2018. Echter moet je wel vóór 31 december uitgeschreven zijn bij je huidige zorgverzekeraar. Als je slim bent, houd je dus voor de zekerheid 31 december 2018 als uiterste overstapdatum aan.

 

Vragen?

Als je vragen hebt over de pakketten of over het afnemen van een verzekering kun je contact opnemen met Zilveren Kruis Achmea (contactpagina). Werkplan maakt de korting mogelijk, maar biedt geen ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering.

"

Als je slim bent, houd je dus 31 december 2018 als uiterste overstapdatum aan