Onze diensten


Surveillanten

Bij het Surveillantenbureau kun je terecht voor gemotiveerde, gespecialiseerde surveillanten. Zij richten hun focus volledig op de surveillance tijdens examens en andere belangrijke toetsmomenten. Onze surveillanten zijn inzetbaar op scholen en onderwijsinstellingen van alle niveaus. Maar het Surveillantenbureau biedt meer.
 

Conciërges

Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een geschikte conciërge (m/v). Een goede conciërge is een handige duizendpoot, maar heeft tegelijk een luisterend oor voor de leerlingen. Doorgaans vriendelijk, streng als het moet. De conciërge kan voor zowel kortere als langere tijd worden ingezet.
 

Gastvrouwen en gastheren

Scholen en instellingen kunnen daarnaast bij het Surveillantenbureau gastvrouwen en -heren inhuren voor een ouderavond of andere bijeenkomst. Als opdrachtgever bespreek je vooraf hun rol door. Het is bijvoorbeeld hun taak om alles – tafels, stoelen, projector, papieren – voor die bijeenkomst klaar te zetten. Daarnaast verwelkomen ze de gasten en wijzen hen de weg. Ook kunnen zij voor aanvang en in de pauze helpen met de koffie, thee en consumpties. Verder zijn gastvrouwen en -heren inzetbaar bij buitenschoolse activiteiten zoals een schoolreis of excursie.

"

Als opdrachtgever bespreek je vooraf hun rol door

Naast onze bovengenoemde diensten krijgen wij steeds meer verzoeken binnen van onze relaties voor het invullen van vacatures en het payrollen van tijdelijke medewerkers. Natuurlijk kunnen wij jou ook hierin ontzorgen.

 

Payroll

Payroll betekent dat je zelf een goede werknemer kiest, maar dat het juridisch werkgeverschap bij Werkplan ligt. Zo zorgt Werkplan voor de personeelsadministratie, de loonbetaling, alle verplichte afdrachten, ontslagprocedures en nemen we het ziekterisico weg. Alle financiële en juridische risico’s en lasten in één keer uit handen, tegen een vooraf vastgesteld tarief. Dat is voor jou een hele zorg minder.
 

Vacatures

Het Surveillantenbureau komt bij veel scholen over de vloer. Hierdoor hebben wij een groot netwerk kunnen opbouwen in het onderwijs. Voor onze opdrachtgevers activeren wij ons netwerk om de openstaande vacatures snel, discreet en kwalitatief goed in te vullen.
 

Komt jouw school of onderwijsinstelling handen (of eerder ogen) tijdens het surveilleren tekort of kunnen wij op een andere manier iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag persoonlijk meer over onze diensten en kwaliteiten.

Neem contact op