Tips & updates overzicht

Ook toe aan een beetje ontspanning?

Door Marieke, 06-11-2018

Maak dan gebruik van deze leuke kortingsactie. In samenwerking met de Meppelse schoonheidssalon Lisa’s Beauty biedt Werkplan kortingsvouchers aan voor een complete gezichtsbehandeling.

Brengt jouw baan ook wel eens stress met zich mee? Dat is vervelend, want stress veroorzaakt niet alleen spanning, maar ook puistjes, rimpels, een doffe huid en een vermoeide uitstraling. En dat is wel het laatste wat je wil. Een goede reden om af en toe wat extra aandacht aan je huid te geven. Om onze werknemers wat ontspanning te bieden, gaat Werkplan de samenwerking aan met het schoonheidssalon Lisa’s Beauty.

Voor 35 euro (in plaats van de gebruikelijke 45 euro) krijg je van haar een complete gezichtsbehandeling, inclusief huidanalyse, dieptereiniging en gelaatsmassage. Wil je gebruik maken van deze ontspanningsactie? Sla onderstaande voucher dan op op jouw computer en print 'm uit wanneer je naar de salon gaat. Of laat hem ter plekke zien op je telefoon. Wees er snel bij en wie weet zit jij, nog vlak voor het einde van het jaar, weer heerlijk in je vel!

Voorwaarden:

• Voor de actie geldt: de voucher is eenmalig te gebruiken.
• Hoe krijg je de voucher? Optie 1: sla onderstaande afbeelding (rechtermuisknop) op en print 'm uit. Optie 2: laat de voucher op je telefoon zien.
• Een voucher geeft recht op 10 euro korting op een complete behandeling. De behandeling kost met voucher 35 euro, in plaats van 45 euro.
• De behandeling houdt in: een huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren (en eventueel verven), eventueel harsen, gelaatsmassage, masker en dag- en oogcrème.
• Na het ontvangen van de voucher, kun je zelf een afspraak maken bij Lisa’s Beauty. Geef hierbij aan dat je de voucher wil inzetten.
• Meer informatie over Lisa’s Beauty en een afspraak inplannen? www.facebook.com/lisasbeautymeppel