Tips & updates overzicht

Kom je ook op ons Sinterklaasfeest?

Door Debbie, 01-10-2019

Het lijkt nog ver weg, maar de pepernoten liggen ook alweer in de schappen. Ja, voor je het weet is Sinterklaas al weer in het land. Wij waren er als de kippen bij en hebben snel, samen met de Sint, een datum geprikt voor het grote Werkplan Sinterklaasfeest. Ben jij er ook bij? Aanmelden kan vanaf vandaag.

Zondag 1 december, dan barst het feest weer los. Een feest vol met pepernoten, cadeautjes, Sinterklaas en zijn pieten, muziek en een heleboel gezelligheid. Het Werkplan Sinterklaasfeest vindt dit jaar weer plaats in de Schouwburg Ogterop. Het feest is voor iedereen, maar met name voor hen die het dit jaar niet groots kunnen vieren. Aanmelden is verplicht, zodat er van te voren door de Sint inkopen gedaan kan worden.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: sinterklaas@werkplan.nl. Geef in de mail aan hoeveel kinderen er komen, wat hun namen zijn, of het jongetjes of meisjes zijn en wat hun geboortedatum is. Werkplan stuurt een bevestiging als het mailtje goed is aangekomen. Iedereen is van harte welkom!

Alle informatie op een rijtje:

Zondag 1 december
13.30-16.30
Schouwburg Ogterop (Zuideinde 70, Meppel)
Aanmelden is verplicht!

Iedereen is welkom