Tips & updates overzicht

Week van het Werkgeluk

Door Debbie, 23-09-2019

Het is deze week de Week van het Werkgeluk. Daar staan we graag even bij stil. En wel in de vorm van een leuke winactie. Weet jij wel raad met 250 euro? Een bedrag om jouw werkgeluk te vergroten - of dat van iemand anders? Doe dan mee met deze winactie.

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Werkgeluk is dus heel belangrijk. En om dat onder de aandacht te brengen, is de laatste week van september uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk, zowel in Nederland als over de grens.

Vergroot jouw werkgeluk met 250 euro

Elk kwartaal stellen we 250 euro beschikbaar in het kader van De kracht van dromen en doen we een bijdrage om de wens of droom van een uitzendkracht uit te laten komen. Dit keer linken we het bedrag aan de Week van het Werkgeluk. Heb jij een goed idee om jouw of jullie (ook meteen dat van je collega's) werkgeluk te vergroten? En kun je daarbij 250 euro goed gebruiken? Stuur je idee dan in. Dit doe je door een mailtje te sturen naar mijndroom@werkplan.nl. Je hebt tot zondag 29 september om mee te doen. Volgende week woensdag maken we de winnaar bekend.

Voorwaarden:

• Medewerkers en familieleden van vaste medewerkers van Werkplan zijn uitgesloten van deelname.
• De winactie geldt alleen voor uitzendkrachten van Werkplan.
• De 250 euro wordt niet contant uitbetaald.
• Deelname gebeurt anoniem, tenzij de winnaar toestemming geeft aan Werkplan om zijn/haar naam te publiceren.