Tips & updates overzicht

Werkplan geeft €1.000 (extra) vakantiegeld weg

Door Stefano, 01-05-2019

Het is mei en dat betekent dat werkend Nederland aan het eind van deze maand een extraatje op de rekening kan verwachten. Het vakantiegeld wordt namelijk weer gestort. Maar elk jaar valt het toch tegen, omdat zo’n beetje de helft in het laatje van de Belastingdienst verdwijnt. Uitzendbureau Werkplan uit Meppel heeft hierop wat bedacht. Met het spel Kraak de Kluis geeft het uitzendbureau €1.000 (extra) vakantiegeld weg.

Het spel Kraak de Kluis is een ludieke reactie op het halveren van het vakantiegeld. “We merken dat we vaak vragen krijgen over het gehalveerde vakantiegeld. Helaas kunnen wij hier niks aan doen en is het echt iets Belastingtechnisch”, geeft Stefano van Werkplan aan, “met Kraak de Kluis komen we werkenden uit de regio een klein beetje tegemoet. In ieder geval één iemand ziet zijn spaarpot voor de vakantie flink aangevuld worden dit jaar”.

Kraak de Kluis

Kraak de Kluis is een vierweken durend spel dat voornamelijk via Whatsapp gespeeld wordt. Elke woensdag in mei, beginnend volgende week op 8 mei, stelt Werkplan een vraag aan de deelnemers. Door de vragen te beantwoorden verzamelen zij stukjes code, die uiteindelijk de complete kluiscode kunnen vormen. “De laatste vrijdag van de maand, de 31e, krijgen de deelnemers de kans om met hun code de kluis te kraken, in ons Meppelse filiaal. Wie als eerste de juiste code intypt en de kluis kraakt, wint €1.000 (extra) vakantiegeld”, aldus Stefano.

Meedoen

“Iedereen mag mee doen met Kraak de Kluis, niet alleen onze uitzendkrachten. We hopen juist op veel deelnemers ook van buitenaf”, geeft Stefano aan, “meedoen is overigens heel simpel. Je appt ‘Ik doe mee’ naar 06-107 433 47 en ontvangt vanzelf de vragen via de app”. Wil jij wel een poging wagen de kluis te kraken? Alle spelregels zijn te vinden op www.werkplan.nl/dekluis en het verloop van het spel is te volgen op de sociale media kanalen van Werkplan.

"

Je appt ‘Ik doe mee’ naar 06-107 433 47 en ontvangt vanzelf de vragen via de app