Tips & updates overzicht

Werkplan organiseert weer groot Sinterklaasfeest

Door Rob, 01-10-2018

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is Sinterklaas al weer in het land. Wij waren er als de kippen bij en hebben snel, samen met de Sint, een datum geprikt voor het grote Werkplan Sinterklaasfeest. Ben jij er ook bij? Aanmelden kan vanaf vandaag.

[16-11-2019 Let op: het aanmelden kan niet meer]

Zondag 25 november, dan barst het feest weer los. Een feest vol met pepernoten, cadeautjes, Sinterklaas en zijn pieten, muziek en een heleboel gezelligheid. Het Werkplan Sinterklaasfeest vindt dit jaar niet plaats in de Schouwburg, maar in de aula van Stad & Esch te Meppel. Het feest is voor iedereen, maar met name voor hen die het dit jaar niet groots kunnen vieren. Aanmelden is verplicht, zodat er van te voren door de Sint inkopen gedaan kan worden.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: sinterklaas@werkplan.nl. Geef in de mail aan hoeveel kinderen er komen, wat hun namen zijn, of het jongetjes of meisjes zijn en wat hun geboortedatum is. Werkplan stuurt een bevestiging als het mailtje goed is aangekomen. Iedereen is van harte welkom!

Alle informatie op een rijtje:

Zondag 25 november
14.00 - 17.00
Stad & Esch Meppel (Ezingerweg 52)
Aanmelden is verplicht!

Iedereen is welkom!